Scenstudion
Gerlesborg

Stöd oss

Kan du tänka dig att hjälpa till?

Scenstudion Gerlesborg är vårt bidrag för att förmera konst och kulturklustret i södra Tanum. Vi har under våra tjugo år i bygden, som frilansande scenkonstnärer - och pedagoger, närt idén om att bygga en plats för människor, barn och vuxna, att komma till att arbeta med teater, dans och att utveckla sitt egna skapande. Att komma längre i sin självtillit.

Genom försäljning av vårt hus i Gerlesborg/Hogslätt och tack vare ett arv kunde vi börja byggprocessen. I sanning en process, på en bana vi aldrig beträtt tidigare. Mycket pengar, bestämmelser, många beslut, vi höll modet uppe genom att hela tiden tänka på det som skulle kunna bli till i huset. Och den utveckling av bygden det skulle kunna innebära med en plats för ytterligare kulturutövande. Vi har nu uttömt den ekonomiska möjligheten för mera byggande, men har en del kvar att färdigställa på utsidan av huset. En utescen eller utestudio. En plan och ritning och ekonomisk beräkning finns på detta.

Vår undran är om ditt företag skulle kunna tänka sig att donera en summa pengar till vår satsning på kultur i kommunen. Vi kommer som tack för detta att exponera ert företagslogotyp på hemsidan till Scenstudion Gerlesborg och på sidan till vår ideella förening, Scenkonst Gerlesborg.


 

Prenumerera på en dag

Jag stiger över tröskeln till möjligheternas värld, när jag besöker ScenstudionGerlesborg. Det enda som krävs är att jag tar av mig skorna i hallen. Golvvärme, solfångare, braskamin och vacker utsikt möter mig först och sedan studion, salen, laboratoriet, kanske mötesplatsen eller scenen; rummet med alla möjligheter till förvandling.

Det omöjliga kan bara bli möjligt om vi alla hjälper till.

Jag vill bidra till att en idé, som jag själv burit på i många år, ska kunna bli verklighet. Därför vill jag prenumerera på en dag på Scenstudion. Då vet jag att jag också är välkommen att ta en fika här, träffa spännande personer, arbeta en dag, inleda ett forskningsprojekt eller boka en vecka för en kurs m.m.

Att prenumerera menas att man betalar en kostnad på 500 kr om året, för en speciell dag, och förbinder sig att göra detta under flera år. Varje dag kostar nämligen huset 500 kronor. Om fler tänker som jag kan vi täcka kostnaderna för en vecka, en månad och till slut hela året…..  När vi på detta sätt känner oss delaktiga blir det enklare att kliva över tröskeln och uppfylla platsen med liv, kärlek till konsten och mänsklig värme.”

– Lena Christina Olofsdotter

Prenumeranter på scenstudiongerlesborg:

 

BLI PRENUMERANT

Fyll ditt namn och önskat datum för att bli prenumerant. Betala sedan in 500 kr till
bankgiro 5588-6584 eller swisha till 0704605602.

Namn *
Namn
Dag
Dag
OBS! Ta en dag som inte är uppdagen.
 

Stötta med valfritt bidrag

Vi tar emot fria donationer för att utveckla vår verksamhet.
För att ge en gova. Sätt in valfritt belopp på BG: 5588-6584 eller swisha till 0704605602.


 

Tack!

För att främja Scenkonst Gerlesborgs verksamhet på platsen har det mottagits sponsring, hjälp och support på olika sätt. Vi vill tacka: